Hvem vi er

Grønne Folk eies av Hegstad, Viken og Blakstad AS 
Vår adresse er: 7633 Frosta
Vårt tlfnr: 959 19 547
Vår epostadresse: post@gronnefolk.no
Vår nettstedsadresse er: https://vudduvalley.no

Denne personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle ut skjema, motta nyhetsbrev og benytte delingstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du har en fyller ut informasjon i vårt kontaktskjema på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder navn, epostadresse og din IP-adresse  og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Cookies (Webanalyse og informasjonskapsler)

For å kunne tilby et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøy fra JetPack/Automattic som bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi kan ikke knytte informasjonskapslene  om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av JetPack, lagres på deres servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Automattics retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av JetPack. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer ingen personopplysninger for besøkende

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes utfylling av skjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste, Akismet anti-spam service. Dette inkluderer innsenders IP-adresse og brukeragent.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra Let`s encrypt som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. Tilsendt informasjon lagres ikke på nettstedet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Siden ingen besøkendes personopplysninger lagres på nettstedet, vil ingen besøkende få lekket noen data.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra Google analytics og Akismet spamkontroll inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til post@gronnefolk.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til post@gronnefolk.no  og ber om å få slettet disse

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.