Dampet torsk med Chili sin carne

Porsjoner

4

Tid å lage:

45min

Kalorier:

610

Passer til:

Middag

Om retten

En rask måte å lage en smakfull fiskemiddag med litt punch i

INGREDIENSER

  • 125 g torsk x 4(salt gjerne torsken 5 minutter i forkant av trekking)

  • 2 pakker Chili sin carne fra Grønne Folk

  • Brokkoli

  • Sitron

  • Løk 30 g

Kok opp lettsaltet vann med ett par pepperkorn, ett laurbærblad, 20 ml hvitvinseddk og 30 g løk. Skru ned varmen og trekk torsken i 4-7 minutter. Torsken kan alternativt dampes med litt vann i stekepannen med lokk i 3-4 min. Varm opp Chili sin carne i mikro etter anvisning på pakken.

Anrett torsken på tallerken sammen med Chili sin carne.

Server gjerne med kokt brokkoli, salt, pepper, sitronsaft, og litt olivenolje.

Topp gjerne retten med litt urter som timian eller persille, gressløk, granateple, og skivede mandelflak.

NÆRINGSINNHOLD PER 100 G

Energi 372 kJ/89 kcal
Fett 3,8 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,3 g
Karbohydrater 8,7 g
-hvorav sukkerarter 4 g
Kostfiber 3,5 g
Protein 3,3 g
Salt 1 g