Dampet torsk med Chili sin carne
Porsjoner
4
Tid å lage:
45min
Kalorier:
610
Passer til:
Middag
Om retten
En rask måte å lage en smakfull fiskemiddag med litt punch i

INGREDIENSER
125 g torsk x 4(salt gjerne torsken 5 minutter i forkant av trekking)
2 pakker Chili sin carne fra Grønne Folk
Brokkoli
Sitron
Løk 30 g
Kok opp lettsaltet vann med ett par pepperkorn, ett laurbærblad, 20 ml hvitvinseddk og 30 g løk. Skru ned varmen og trekk torsken i 4-7 minutter. Torsken kan alternativt dampes med litt vann i stekepannen med lokk i 3-4 min. Varm opp Chili sin carne i mikro etter anvisning på pakken.
Anrett torsken på tallerken sammen med Chili sin carne.
Server gjerne med kokt brokkoli, salt, pepper, sitronsaft, og litt olivenolje.
Topp gjerne retten med litt urter som timian eller persille, gressløk, granateple, og skivede mandelflak.
NÆRINGSINNHOLD PER 100 G
Energi | 372 kJ/89 kcal |
Fett | 3,8 g |
-hvorav mettede fettsyrer | 0,3 g |
Karbohydrater | 8,7 g |
-hvorav sukkerarter | 4 g |
Kostfiber | 3,5 g |
Protein | 3,3 g |
Salt | 1 g |
