
Gartnergryte
Gartnergryte med sorte bønner, tomat, gulrot, løk, selleri, fennikel, purreløk, soltørket tomat, urter og krydder.
Server gartnergryte sammen med en god biff, fersk laks, nystekt kyllingbryst, eller spis den alene sammen med godt grovbrød. Kikertcurry smaker også godt til nykokt ris og couscous sammen med en chutney.
INGREDIENSER
Sorte bønner(28%), hermetisert tomat(27%), vann(13%), gulrot*(5,%), løk*(5,%), selleri*(5,%), fennikel*(4,5%), purreløk*(3,2%), rapsolje (3%) soltørket tomat(1,8%), tomatpure(1,6%), bladpersille*(1,8%), hvitløk(0,3%), ingefær(0,3%), salt(0,7%) og cayennepepper(0,1%).
NÆRINGSINNHOLD PER 100 G
Energi | 317 kj/76 kcal |
Fett | 2,3 g |
-hvorav mettede fettsyrer | 0,2 g |
Karbohydrater | 8,1 g |
-hvorav sukkerarter | 2,9 g |
Kostfiber | 4,6 g |
Protein | 3,4 g |
Salt | 0,7 g |
Oppskrifter
