Gratinert pasta bolognese

Porsjoner

2

Tid å lage:

50min

Kalorier:

610

Passer til:

Middag, Fest

Om retten

Gjør deg klar for Italiensk helaften med denne oppskriften! Sultnegutter gjør det enkelt, men samtidig så luksuriøst. Topp denne gratinerte bolognesen med olivenolje og basilikum for ekstra smak.

Gratinert pasta bolognese

INGREDIENSER

  • 1 pakke med Grønne Folk Bolognese

  • 200 g penne (eller annen kort pasta)

  • En håndfull basilikum

  • 1 mozzarella 

  • Parmesan

  • Olivenolje

  • Salt

Kok pastaen al dente i godt saltet vann. Sil av, men ta vare på litt av pastavannet.
Bland pasta med Grønne Folk Bolognese. Ha i litt av pastavannet og grovhakket balisikum.
Fordel blandingen i to idlfaste porsjonsformer eller i én større form. Topp med biter av mozzarella og revet parmesan.
Sett formene i ovn på 220 grader. La dem stå til osten er smeltet og gylden.
Topp med olivenolje og basilikum.

NÆRINGSINNHOLD PER 100 G

Energi543 kJ129 kcal
Fett2,3 g
-hvorav mettede fettsyrer0,3 g
Karbohydrater20,7 g
-hvorav sukkerarter3 g
Kostfiber4,3 g
Protein4,3 g
Salt0,3 g
Bolognese vegetar gryte fra Grønne Folk