Stekt sei med linsebolognese

Porsjoner

4

Tid å lage:

45min

Kalorier:

610

Passer til:

Middag

Om retten

En lettvint og fin måte å løfte fiskemiddagen på hverdager

Stekt sei med linsebolognese

INGREDIENSER

  • 125 g sei x 4

  • 1 -2 pakker med Linsebolognese fra Grønne Folk

  • Olivenolje

  • 1 pose Babyleaf mix (ferdig vasket og kuttet)

Varm opp Linsebolognesen etter anvisning på pakken.

Stek seien i en varm panne med litt olje. 2 minutter på hver side.

Anrett tallerken med salat, sei og Linsebolognese. Tilsett salaten med noen dråper med olivenolje. Pynt gjerne med cherrytomater og timian hvis du har.

NÆRINGSINNHOLD PER 100 G

Energi 307 kJ/73 kcal
Fett 3,7 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,3 g
Karbohydrater 6,8 g
-hvorav sukkerarter 2,7 g
Kostfiber 2,2 g
Protein 2,2 g
Salt 1 g