Stekt sei med Gartnergryte
Stekt sei med Gartnergryte er en lettvint og fin måte å løfte fiskemiddagen på hverdager. Og panerer du seien oglager en balsamico-vinagrette, da fortjener du rungende applaus fra de andre rundt bordet (eventuelt kan du klappe for deg selv!).
Stekt sei med Gartnergryte fra Grønne Folk

Ingredienser

  • 4 stk. seifilet
  • 2 pakke grønnefolk bolognese
  • 1 pose baby leaf mix
  • olivenolje*

Slik gjør du det

Fremgangsmåte:
  1. Varm opp Gartnergryten etter anvisning på pakken.
  2. Stek seien i en varm panne med litt olje. 2 minutter på hver side.
  3. Anrett tallerken med salat, sei og Gartnergryten. Tilsett salaten med noen dråper med olivenolje. Pynt gjerne med cherrytomater og timian hvis du har.

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold

Ernæring Verdi

Sorry, No posts.