Spagetti bolognese med revet parmesan

Porsjoner

4

Tid å lage:

25min

Kalorier:

610

Passer til:

Lunch, Middag

Om retten

En klassisk italiensk favoritt med grønn vri

Spagetti bolognese med revet parmesan

INGREDIENSER

  • 1-2 pakker med Linsebolognese fra Grønne Folk

  • 1 pakke fersk tagliatelle

  • 2 friske tomater

  • Parmesan

Kok opp en kjele med vann og salt. Ha tagliatellen i det kokende vannet.

Imens tagliatellen koker opp, varm linsebolognesen etter anvisning på pakken.

Kutt tomatene i grove biter og vend tomatene inn i linsebolognesen.

Anrett tagliatelle på en tallerken og topp den med linsebolognese med grovhakkede, friske tomater. Dryss over revet parmesan, grovkvernet pepper, og litt deilig olivenolje.

NÆRINGSINNHOLD PER 100 G

Energi 307 kJ/73 kcal
Fett 3,7 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,3 g
Karbohydrater 6,8 g
-hvorav sukkerarter 2,7 g
Kostfiber 2,2 g
Protein 2,2 g
Salt 1 g
Spagetti bolognese med revet parmesan