Spagetti bolognese med revet parmesan
Porsjoner
4
Tid å lage:
25min
Kalorier:
610
Passer til:
Lunch, Middag
Om retten
En klassisk italiensk favoritt med grønn vri

INGREDIENSER
1-2 pakker med Linsebolognese fra Grønne Folk
1 pakke fersk tagliatelle
2 friske tomater
Parmesan
Kok opp en kjele med vann og salt. Ha tagliatellen i det kokende vannet.
Imens tagliatellen koker opp, varm linsebolognesen etter anvisning på pakken.
Kutt tomatene i grove biter og vend tomatene inn i linsebolognesen.
Anrett tagliatelle på en tallerken og topp den med linsebolognese med grovhakkede, friske tomater. Dryss over revet parmesan, grovkvernet pepper, og litt deilig olivenolje.
NÆRINGSINNHOLD PER 100 G
Energi | 307 kJ/73 kcal |
Fett | 3,7 g |
-hvorav mettede fettsyrer | 0,3 g |
Karbohydrater | 6,8 g |
-hvorav sukkerarter | 2,7 g |
Kostfiber | 2,2 g |
Protein | 2,2 g |
Salt | 1 g |
